Translate

Recycle en Low Budget


Enkele voorbeelden van simpel gerecyclede dagelijkse spullen en hoe leuk eenvoud kan zijn.


Voor de mobiel heb ik buiten stokjes gezocht en wit gespoten, een lange grijze katoenen draad gehaakt. Daarmee de stokjes boven op elkaar geknoopt. En een paar witte houten kralen om het geheel compleet te maken.


Oude bloempot in een nieuw jasje.


Met een emmertje plamuur van de Action heb ik mijn oude bloempot nieuw leven ingeblazen, ik was het al een paar keer tegengekomen op het internet en wegens de verbouwing had ik de plamuur al in huis.


Het plamuur gemengd met wat schelpenzand voor extra structuur en wat koffieprut voor een kleurnuance zodat het wat meer op steen lijkt.
Met een plamuurmes op gebracht tot ik het naar mijn zin had,  nachtje laten drogen en ik heb een nieuwe bloempot!
*Succes*
Oranje en zijn franje.

Voor het WK voetballen heb ik me uitgeleefd op een lege Fanta fles, ik bruik hem nu ook bij andere Oranje dagen! ;)
'Oranje met zijn franje,.. thanks to Fanta!Op zolder heb ik een tas staan met allerlei oranje spullen die ik in de loop van de tijd heb opgespaard, hierin vond ik leuke dingen om mijn fles te versieren!


Met plezier ben ik er mee bezig geweest, 
en ben wel een beetje trots op mijn gerecyclede fles,.!* ;)

Kaarsen en kaarsjes van de restjes!

Deze kaarsen heb ik onlangs gemaakt, je kunt natuurlijk allerlei bekers gebruiken maar ik gebruik graag kartonnen koffie bekers als vorm of de milkshake bekers (deze zijn er in diverse maten) door de geplastificeerde binnenkant van de beker krijgt de kaars het frost effect! 
Je kunt allerlei vormpjes gebruiken van toetjes en dergelijke,..*Succes*Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aanbevolen post

 Crochet Purple Heart  Terug in blogland met dit mooi gehaakte purple heart, Ondanks dat ik heel veel andere bezigheden heb hier op dit prac...

Populair